Design Passage

vr 17 nov 2023 - zo 19 nov 2023

Ontdek bijzondere dingen, op een plek waar je eigenlijk elke dag je ogen uit zou moeten kijken. De Passage, nu het decor voor een drie-daags designfestival. WOTH & Embassy of Design strijken met een arsenaal aan internationale makers neer in de Hofstad, om de leefomgeving en de Hagenaars kunstzinnig wakker te schudden. Blijf je erbij?

Design Passage brengt hiermee kunst en design opnieuw dichter bij het publiek - juist op plekken waar je normaal gesproken je pas versneld, schuilt voor de regen of stiekem staat te zoenen. En zoals gezegd; WOTH is lekker bezig in het Haagse. Eerder organiseerden Mary al twee succesvolle edities van het Blow-Up festival én maakten samen met Toon deel uit van het festival Designkwartier (2013-2018) in het Zeehelden. Verwacht dus vooral het onverwachte.

[advertentie]

Laat je verwonderen op de twee bovenste verdiepingen van 450m2 boven de Passage én ontmoet hier jonge, professionele ontwerpers, makers en merken. Want geloof ons, je hebt die dagen waarschijnlijk niets beters te doen dan dit.