PIP: De Leesclub

za 6 jul 2024   20:00 - 23:00

Natuurlijk voer je in de tuin van de Pip na je zoveelste biertje óók hele diepzinnige gesprekken. Maar wie cultuur en literatuur serieus wil nemen, komt naar De Leesclub. Georganiseerd door De Situatie, het literaraire platform van PIP. Geloof ons, hier wordt jij óók serieus genomen. Deze tweede editie gaat Dario Goldbach in gesprek met Adriaan van Dis en Wende Snijders. 

Dario Goldbach 

| Roeltje van de Sande Bakhuyzen

Adriaan van Dis: komend seizoen presenteert hij Zomergasten en als er iémand is naar wie je drie uur lang kan luisteren, is hij het wel. Sinds zijn debuut in 1983 schreef hij stapels geprezen romans over thema’s als familie, liefde, Parijs en ons koloniale verleden. 

Wende Snijders: zangeres, singer-songwriter en actrice met een grote staat van dienst. Met haar laatste album MENS won ze de Edison Pop Award 2019 én ze was dit jaar ambassadeur van de vrijheid. Kun je dus óók uren naar luisteren. 

Dario Goldbach: Haags afgevaardigde schrijver - van boeken voor mensen die niet lezen - én columnist aan de radiotafel van Justin Verkijk op 3FM. Na de eerste uitverkochte Leesclub heb je alle reden om naar dit interview te komen luisteren. 

Vervolgens kun je aan de tekentafel aanschuiven met Muli & Jip Piet. Wie dan nog niet cultureel verzadigd is, kan tot in de vroege uurtjes dansen op de Afterparty. Om alsnog met bier en een goed gesprek in de tuin te belanden. 

Hoe dit literaire feestje er dan aan toe gaat? Luister hieronder de eerste editie terug.

PIP Den Haag
Binckhorstlaan 38
2516 BE Den Haag
instagram