Nieuwe pop-up shop op Venestraat 20

We zijn terug in de binnenstad! Eind september hebben we onze nieuwe pop-up winkel op Venestraat 20 geopend. Met maar liefst 300 vierkante meter, bijna 100 makers uit Den Haag en meer dan 400 producten van Haagse bodem, bieden we opnieuw het grootste aanbod van lokale producten aan. In een nieuw jasje.

Dit keer bieden we het volledige warenhuispakket. Niet alleen omdat er meer plek is om te winkelen, maar ook omdat we een koffiebar inclusief zitplekken hebben geopend, waar je kunt aanschuiven voor je lokale bakkie, of kop thee. In de koffiemaler zullen de bonen van verschillende koffiebranders uit de stad afgewisseld worden. Ook nieuw in onze winkel is de gallery: de tweede etage is omgetoverd tot een mini-museum, waar je betaalbare kunst van Haagse makers kunt bekijken. 

In de winkel kun je al onze artikelen vinden, en kun je keuzepakketten samenstellen. En, je kunt hier ook je bestelling ophalen van woensdag tot zondag. De optie om je pakket bij ons op kantoor, of in de winkel op te halen, kies je tijdens het afrekenen. 

 

Openingstijden

De winkel is elke woensdag tot en met zondag van 12:00 tot 18:00 geopend op de Venestraat 20.

 

 

Hier kun je ons ook vinden: 

 

De ondergrondse pop-up etalage 

Onderdeel van het project Take A Brake. In de nieuwe ondergrondse fietsenstalling van Den Haag Centraal vind je een wisselend museum-achtige tentoonstelling van onze makers. Met meer-dan-levensgrote makerskaarten, en producten die je kunt bewonderen boven een glazen kist!

 

Minishop in het Marriott Hotel

Gasten en bezoekers van het Marriott Hotel kunnen in Scheveningen terecht om rond te neuzen tussen een selectie van onze producten van Haagse makers. Denk aan iets om te snacken, de zonnebrandcrème die je vergeten bent mee te nemen, leesvoer, of een ansichtkaart om naar het thuisfront te sturen. Allemaal hyperlokaal!

 

Bestellingen ophalen bij het hoofdkantoor.

Elke werkdag tussen 09:00 en 17:30 kun je langskomen. Vergeet niet om te sturen welke dag en tijdstip je langs wil komen, als reactie op de mail dat je bestelling klaar staat!