Verzenden & retourneren

Retourneren

Niet helemaal happy met de producten? Dat willen we fixen. Je kunt binnen 14 dagen na aankoop óf na ontvangst (voor online bestellingen) de producten retourneren. Na 14 dagen kunnen we ze helaas niet meer accepteren. Je kunt op twee manier retourneren: 

In de shop:
Je bent welkom om langs te gaan bij onze pop-up shop op Gravenstraat 1 om hier je retour terug te brengen. Zorg dat je de factuurgegevens en een ordernummer van je bestelling bij je hebt. Eventueel de bon en de e-mails die je ontvangen hebt na je aankoop. Uiteraard kun artikelen die je gekocht hebt in de shop terugbrengen met de kassabon. In de pop-up shop retourneren is gratis.

Per post:
Als je de bestelling wil retourneren per post, zijn de bezorgkosten voor rekening van de klant. Meld je retourzending aan via [email protected] Schrijf in de mail wat jouw naam is, je ordernummer en de reden van retourneren. De retourzendingen via post kun je met DHL of PostNL terugsturen naar het volgende adres:

The Hague's Finest
Achterom 2
2511 AJ Den Haag


In alle gevallen moeten de artikelen ongebruikt en in originele staat en verpakking geretourneerd worden. Wanneer het product in orde is zullen we binnen 30 dagen het betaalde bedrag terugstorten op de bankrekening waar je mee betaald hebt. De bezorgkosten van de verzending naar jouw huis (toen je het pakket ontving) worden niet terugbetaald.