Ticket Haagse Latte Art 2023

€5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (243)

Kompaan Binnenhaven is gastheer voor de zevende editie van de Haagse Latte Art Kampioenschappen. Dit is het moment dat Haagse koffiekunstenaars, op een ongedwongen manier, de strijd aan gaan met een stevige Latte Art throw-down. Op maandag 24 april trakteren ruim 30 deelnemers het publiek op de meest creatieve hoogstandjes met melk. Nieuw deze editie is de gouden jury van vier lokale koffiebranderijen: Roast Factory, Ief&Ido, Single Estate en BOON. Dit viertal zal uiteindelijk de Haagse Latte Art kampioen aanwijzen, die met de eer, titel en bokaal naar huis gaat. De side-kick van de jury is Vinnie ZwaanKaarten voor publiek:
Kaarten zijn te bestellen via de webshop van The Hague's Finest. Kies bij het betalen voor de verzendoptie 'Dat hoeft niet, ik ga een evenement bezoeken'. Bij aanvang van het evenement krijg je een polsbandje op vertoon van je factuur, die in de mail ontvangt na betaling. 

Aanmelden deelnemer:

Wil je deelnemen aan de zevende editie van de Haagse Latte Art?  En ben je werkzaam in een koffiebar in de regio? Stuur een e-mail naar Lex Rijkers Meinen: [email protected] Vermeld hier je naam, telefoonnummer en een leuk bericht aan de organisatie. Na bevestiging word je per e-mail op de hoogte gehouden over de wedstrijd.Locatie:

Kompaan Binnenhaven, Torenstraat 49, 2513 BN Den Haag

Tijden: 

Deelnemers en bezoekers zijn welkom vanaf 19:00 uur


Start wedstijd: 19:30 uur

0 sterren op basis van 0 beoordelingen