Birdflower: liefde gaat écht door de maag

Brace yourself, veel liever dan dit wordt het niet. En dan heb ik het niet alleen over de uitstraling van deze bistro, de handgemaakte keramiek en de pastry-specials in het weekend. Ziggy en Clo zijn ‘partners in business and partners in life’. 

"Wij noemen de croissants buitenaards, zo volumineus krijg je ze nergens. Tip: ga vroeg!"

Aan de andere kant van de wereld sloeg de vlam in de pan. Voor elkaar, de natuurlijk en voor koken. En gelukkig voor ons besloten de lovebirds in de Weimarstraat deze liefde met de Hagenezen te delen. 

Waarom ‘Birdflower’? Leuk verhaal, Ziggy liet Clo het bijzondere plantje zien, waar de Aussies een eigen betekenis aan geven: ‘Neem de tijd om stil te staan en écht om je heen te kijken, je zult meer moois zien dan je verwacht.’ 

3 redenen om te gaan:

- Alles is huisgemaakt: van baguettes, tot bombolini’s (zoete tip), tot bitterballen. Van koffietijd tot borreltijd, altijd knettervers en verrassend.  

- ‘Neem de tijd om stil te staan’, Ziggy en Clo voegen daad bij het woord. Hoe druk het ook is: genieten van eten en gezelschap is elke dag de bedoeling. Dat werkt aanstekelijk. 

- Omdat je na het afrekenen vooral rekent wanneer je weer terug kunt komen. Voor de rest van de menukaart, of voor die enorme croissant - je zag hem heus wel.

Professor Kaiserstraat 55
2562 KA Den Haag
instagram