The Hague’s Finest heeft een nieuw adresje voor je

6 december 2023 | Door: Elena Laming

Tjoek tjoek. Hoor je dat? The Hague’s Finest-sneltrein rijdt vliegensvlug van de binnenstad naar de grens van Duinoord & Statenkwartier. Want we openen woensdag 13 december een nieuwe winkel. Als local dealer gaan we ons dichterbij de inwoner vestigen. De volgende halte: Valeriusstraat 83. 

Eigenaar Lex Rijkers Meinen tijdens verbouwing 

Binnenstad uit, woonwijk in

We zullen zo vrij zijn om onszelf te quoten: “We willen ons merk uitsmeren net zoals we zelf graag als olievlek op Den Haag liggen.” zei oprichter Lex Rijkers Meinen vlak nadat hij in 2020 de eerste winkel van The Hague’s Finest opende. Als paddenstoelen uit Haagse grond schieten was dus altijd het plan. Maar nu is het tijd om onze wortels te laten groeien in vaste grond. Of beter gezegd: in het zand. We gaan na drie jaar pop-up stores in de binnenstad, naar een vaste locatie in de Valeriusstraat. Geen rocket science, zegt diezelfde Lex in 2023: “Door dit pand zitten we precies tussen de inwoners van de stad. En ik wil geen favoriete klant kiezen, maar het heeft altijd om hen gedraaid.” 

Winkel en Café

Wat je kunt verwachten in het nieuwe pand? Je blijft welkom voor prints, keramiek, leesvoer, delicatessen, kleding, verzorgingsproducten en spullen voor in huis. Maar nu heb je nóg een goede reden om te blijven hangen: we openen een café. In de winkel of buiten op het terras strijk je neer voor een bakkie van Haagse bonen of een andere drank die je hart sneller laat kloppen. Huisgemaakte patisserie van lokale ingrediënten, een bonbon en meer zoetigheden om je sugar rush te voorzien, zijn uiteraard in het Haags beschikbaar.

We pronken maar al te graag met onze samenwerking met 125 Haagse makers. Inmiddels tellen we meer dan 750 (!) lokale (!) producten in één pand. Kun je je dat voorstellen? We zijn retetrots op wat onze stad te bieden heeft, en door onze secure keuring kunnen we altijd de hoogste kwaliteit aanbieden. Duurzaam vervaardigd en direct van de maker. Fijn voor hen, fijn voor ons en fijn voor jou. 

[advertentie]

Next stop: de toeristische route

En die toeristen dan? Ja, ja. Niet getreurd. Of eh: don’t worry. Je bent altijd welkom na je bezoek aan het Kunstmuseum of een duik in de zee. Maar, als local dealer hebben we ook wachtplaatsen dichtbij je verblijfplaats. Onze mini-shops in het VOCO Hotel, Marriott Hotel én Roompot Kijkduin blijven voorzien van een ‘alles-wat-je-tijdens-je-vakantie nodig-hebt-maar-dan-lokaal’-assortiment. There you go.

The Finest reveal

Woensdag 13 december zetten we deur van de Valeriusstraat op een kier, want de feestelijk opening volgt in het nieuwe jaar. Kom vooral langs voor een bakkie of om een kado te scoren. We hebben er zin in. En als local dealer blijven we tips strooien als biologisch afbreekbare confetti. Dat dan weer wel. We zeiden het toch: we hebben nog wel een adresje voor je. Valeriusstraat 83 om precies te zijn. Doei binnenstad. Tot in het Haagse!

The Hague's Finest Winkel
Valeriusstraat 83
2517 HP Den Haag