Word Loyalty

 

Meld je online aan

Met Loyalty krijg je extra's. Spaar een punt op elke euro die je besteed in onze (web)winkel. Die punten kun je eenvoudig inleveren voor exclusieve promo’s en items van Haagse komaf.

Aanmelden doe je gratis en zonder poespas. Beloofd! Deze stappen moet je volgen:

 

  1. Ga naar deze pagina
  2. Maak een account aan door je gegevens in te vullen*, als je in de winkel** al Loyalty-klant bent geworden, dien je online hetzelfde e-mailadres in te vullen als dat je hebt doorgeven in de winkel. 
  3. Je ontvangt kort hierna een bevestigingse-mail en sms waar een link naar jouw persoonlijke portaal te vinden is. Tip: voeg deze toe in je Apple Wallet!
  4. Vanaf nu spaar je automatisch een punt op elke euro die je besteed in onze (web)winkel. Via de link die je hebt ontvangen en in het overzicht van jouw account kun je bijhouden hoeveel punten je hebt gespaard, en welke beloningen op je wachten. 
  5. Wanneer je in totaal 150 punten hebt gespaard, gaat een verdubbelaar in. Vanaf dat moment spaar je voor elke euro 1,5 punt.
  6. Wil je punten inleveren en gebruik maken van een promo? Tijdens het afrekenproces in de webshop zie je welke voordelen er van toepassing zijn op je order. In de winkel kun je dit aangeven bij de kassa.

*Heb je al een online account? Alle accounts die voor februari 2022 zijn aangemaakt, zijn nog geen Loyalty. Wil je wel punten sparen? Dan dien je het account met één klik op de knop te registreren via www.thehaguesfinest.com/loyalty. Easy does it.

**Als je in de winkel bent ingeschreven, dien je handmatig je online account te koppelen aan het account dat in de winkel voor je is gemaakt. Dit doe je door hetzelfde e-mailadres te gebruiken bij het inschrijven, en andersom. 

 

 

De producten waar je punten voor spaart

Je kunt er elk moment voor kiezen om punten in te wisselen, of door te sparen. Dit zijn de beloningen die op je staan te wachten:

0 punten: 070-tas voor 5 euro
0 punten: Filterkoffie voor 1,50 euro
25 punten: Vamos A La Haya Ansichkaart kado
50 punten: Voucher take-away koffie of thee (indien er een fysieke winkel is)
50 punten: Haagse Kak toiletrol kado
150 punten: Haags Bakkie mok kado
200 punten: Korte Poten of Lange Poten sokken kado
400 punten: Vamos A La Haya hamamdoek kado