Bar Bowie: Nieuwe bistro in de Regentes

Midden oktober kunnen we weer aan een set nieuwe tafels schuiven, voor een tafel vol happen. Of aan de bar, mag ook, voor een biertje of een goed glas (natuur)wijn. De tekeningen op het hoekpand aan de Regentesselaan verraden het al: straks worden de namiddagen hier op een Frans-Mediterraanse wijze ingeluid. 

Wat kun je dan verwachten? Een totaalbeleving waar naast goede Franse wijn, de tafel graag volgezet wordt met gerechten om te delen. Liever voor-hoofd-na? Ook prima! Niet door de minste overigens, want de hersenen en handen achter deze nieuwe zaak - Jan-Willem en Bas - zijn de eigenaren van Franklin en Walter Benedict. Een prima trackrecord tot dusver, zou je kunnen zeggen. Finn sloot zich aan bij dit Regentesse-avontuur et voilà: Team Bowie was compleet. 

Leuk weetje: Hubert Crijns architect van onder andere Barbarossa, Naturel en Yuzu, heeft samen met Floris Koch geholpen met het interieur. En óf je er lekker bijzit straks. Midden oktober dus. 

Maar tot die tijd zit je hier overigens ook al goed, het Regentessekwartier barst langzamerhand uit z’n voegen van de ondernemers. Een wijk waar je prima even een moment pakt voor een koffie bij Fleur, een croissant bij Pompernikkel en een vintage item scoort bij Sprinkel + Hop. Sluit af met een biertje bij Café Emma, bedank ons later maar. 

Bar Bowie
Regentesselaan 24A
2562 CS Den Haag