Brood van BRO: nieuwe bakker in de Wagenstraat

De Wagenstraat is een nieuwe bakkerij rijker, van Bas en Alexander. De mannen bakte ze al bruin voor verschillende horecazaken, maar staan nu dus van woensdag tot zaterdag zélf winkeltje te spelen. Een nieuwe spot in het centrum voor je zuurtje to go, een snelle sandwich uit het vuistje en sinds kort - yes - patisserie van eigen hand. 

Foto: Anouk Bouten

En zoals de meeste goede verhalen, begon het allemaal met een cadeau aan Alexander’s vriendin. De coronalockdown vroeg om een zuurdesem hobby, uiteindelijk sloeg Alexander zélf aan het experimenteren, en zie daar: het enige mooie wat corona ons heeft opgeleverd.

Bas zat in de muziek, wat ook stilstond, dus een nieuw zakelijk duo was geboren. De sneeën van de mannen eet je inmiddels niet op de minste plekken trouwens. Portofolio, Waterproef, De Kade, of overal op de Grote Markt. Grote kans dat je er al een paar achter de kiezen hebt. 

Maar nu dus ook bij de mannen aan de bar. Alles lokaal en biologisch geproduceerd. Een simpele, kwalitatieve kaart. Koffie van Ief & Ido erbij. Heel moeilijk om hier niet enthousiast over te zijn. 

[advertentie]

een nieuw adresje

De winkel van The Hague’s Finest is verhuisd van de binnenstad naar de Valeriusstraat. Net tussen Duinoord en het Statenkwartier in. Op deze nieuwe plek strijk je ook neer voor een bakkie ☕

lees meer

BRO
Wagenstraat 182
2512 BB Den Haag
instagram