Motel a Miio: uniek en eerlijk ceramiek

Zo nu en dan komt er een ondernemer voorbij, die volledig in ons straatje past. En wanneer een female founded familiebedrijf, met handwerk als core business, zich vestigt in de Haagse binnenstad; kunnen we dat niet onbesproken laten. 

Motel A Miio staat voor ambachtelijk, handgemaakt ceramiek. Voor iedereen die van mooie en eigenwijze items houdt. En voor iedereen die achter de duinen de Portugese zon wil binnenlaten. En dat allemaal graag een beetje betaalbaar houdt. Anna en Laura snappen dit.

Daarom stellen we ze graag aan je voor: Anna (art director) en Laura (grafisch ontwerper) zijn al sinds hun schooltijd een creatief topteam. De liefde voor reizen - bij voorkeur naar Portugal, met kids - was het startschot van dit blij-makende bedrijf. 

[advertentie]

En ambacht nemen ze, vrolijk als ze zijn, overigens uiterst serieus. Iedere kop, bord, vaas en kaars wordt eerlijk en milieuvriendelijk geproduceerd. Ontwerp en schilderwerk blijft ‘gewoon’ handwerk. Van een bescheiden, maar in-het-oog-springend accesiore, tot compleet serviceset. Dus hoe groot ze ook worden - Europa telt al 37 winkels - je haalt iets unieks in huis. Kun je online doen, maar je kunt ook de binnenstad in. Is vaak leuker. 

Dit artikel is gemaakt in samenwerking met Motel a Miio.

Motel a Miio
Venestraat 26
2511 AS Den Haag
instagram