Store Du Nord: vakmanschap voor in je kledingkast

Dat je voor mooi spul op het Noordeinde moet zijn, is misschien geen verrassing. Maar kwalitatieve kleding kopen, wat met morele ambitie gemaakt is? Een garderobe vinden wat bij jou - en jouw waarden - past? Daar moet je vaak langer voor zoeken. Hoewel, nu niet meer, dankzij Jeroen. 

Hij komt uit de mode, stond de afgelopen jaren in verschillende kledingzaken en - zoals dat bij de meest ambitieuze onder ons gebeurd - voelde dat het anders kon. Anders moest, zelfs. Enfin, die betere kant van de mode-industrie kun je zelf zien, voelen en passen op het Noordeinde. 

En wat je dan meteen ziet (of voelt, of past) is dat Store Du Nord meer is dan een kledingwinkel. Het is net zo goed - of meer - een verhalenwinkel. De mensen achter de stof leren kennen, het verhaal achter het product horen. Een podium voor creativiteit, vakmanschap en duurzaamheid. Kunnen wij ons alles bij voorstellen. 

Een greep uit de merken: Rototo, Harley of Scotland , Yoko Sakamoto en Norwegain Rain. Meer of minder bekend: het is stuk voor stuk kunst op een hanger. De volgende keer dat je onbewust, onverschillig en ontevreden een shirt uit de kast pakt; weet dat het anders kan. 

[advertentie]

Store Du Nord
Noordeinde 49
2514 GC Den Haag
instagram