Piet: ambachtelijk ijs vol verrassingen

Zomerse avonden zijn niet compleet zonder een wandeling langs je lokale ijssalon. Piet deed een schepje bovenop dat toch al heugelijke moment, door unieke internationale smaken naar de straten van Den Haag te brengen. Denk aan: sticky rice, dulce de leche, matcha, chai en je kunt het zo gek niet bedenken - want dat hebben zij al gedaan. 

En goed nieuws voor de lactosevrije- en vegan vrienden: hebben ze ook! Wees overigens niet bescheiden, want die bijzondere smaken mag je gewoon eerst proeven voor je de knoop doorhakt. Het moet wel leuk blijven.  

En leuk blijft het ook, want ijs is geen seizoensproduct volgens Piet. Deze ijszaak heeft een waar wintermenu. Met verse Crêpe Suzette, een chocoladefontijn en een toonbank vol taart. Je snapt, overal kan een bolletje van je favo ijssmaak bij. 

Nog even over die Piet Heinstraat. Ja, van Bartine, Single Estate, Plenty en Haley’s. Sta je met je neus naar Piet: ga je linksaf het centrum in en rechtsaf kun je verder het Zeeheldenkwartier verkennen. Geen pietluttig plekje dus. 

[advertentie]

Piet Artisans of Flavour
Piet Heinstraat 76
2518 CK Den Haag
instagram